Ben jij de enthousiaste montagemedewerker die wij zoeken in Ede?

Ede
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris tussen de € 1700,- en € 2700,- bruto per maand volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring
 • Veel afwisseling in werkzaamheden en projecten, dit maakt dat elke dag anders is
 • Naast 25 vakantiedagen krijg je ook nog eens ADV-dagen
 • Omdat we het belangrijk vinden dat je fit bent, hebben wij voor jou een exclusief bedrijfsabbonnement geregeld bij Sportcentrum de Tesqua in Ede
 • Je kan bij ons verschillende opleidingen, trainingen en cursussen volgen
 • Elk jaar hebben wij een kerstborrel bij Café Vink in Ede én vieren we de bouwvak met een borrel
 • Als je jouw rijbewijs nog niet hebt behaald, is het mogelijk om die via ons te behalen.

Ons verlanglijstje

 • Enthousiasme! Je hoeft nog geen doorgewinterde of ervaren Montagemedewerker te zijn, zolang je maar bereid bent om het vak te leren
 • Jij staat bekend als een handige man/vrouw met twee rechterhanden
 • Een gezonde dosis humor en de motivatie om binnen ons mooie bedrijf aan de slag te gaan!
 • Hard werken is belangrijk, maar jij weet ook dat een grap op zijn tijd net zo belangrijk is;

Sta jij bekend als iemand met twee rechterhanden en zoek jij een gezellig en fijn familiebedrijf waar jij als Montagemedewerker aan de slag kan gaan? Dan zoeken wij jou!

Al sinds 1959 zijn wij de specialist op het gebied van schuifpuien en aluminium kozijnen. Voor zowel particulieren als voor de zakelijke klanten maken wij diverse producten. Het kan hierbij gaan om een nieuw raamkozijn, een unieke (garage)deur of schuifwanden voor veranda’s. Omdat elk project anders en nieuw is, is er ook geen dag bij ons hetzelfde.

Zo werk je de ene dag op locatie en werk je het project volledig uit en de volgende dag ben je bij de klant op locatie om het product af te leveren en te plaatsen. Maar altijd zijn de klanten blij met jouw eindproduct!

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

07:00 Jouw werkdag start op de zaak. Hier laad je de bus, drink je een lekkere kop koffie en neem je de klus nog even door samen met je collega’s.
07:30 Snel pak je nog jouw koelbox met de lunch en ga je op weg naar een klus in Sandpoort.
08:30 Aangekomen bij de klant drink je een kop koffie. Je maakt even een praatje met de klant en legt uit wat je vandaag voor hen gaat doen. Je gaat een vierdelige schuifpui in de nieuwe uitbouw plaatsen. Het gaat hier om een aluminium schuifpui, die je plaatst in een houten omhuizing. Uiteraard zorg jij er voor dat alles netjes is afgewerkt en opgeruimd, zodat de klant direct kan genieten van het eindresultaat.
12:00 De klus in Sandpoort is klaar. De klant is zo blij, dat ze jou een saucijzenbroodje voor de lunch aanbiedt. Deze middag heb je een klus in de Bilt, dus je eet nog even snel een broodje voordat je weer in de auto stapt.
13:00 Aangekomen bij een eengezinswoning in de Bilt, ben je klaar voor de volgende klus. De woning is al voorzien van de kozijnen, jij moet alleen nog zorgen voor de rubberen afdichting. Omdat de bestrating anders is gelegd dan gepland, zorgt dit voor wat uitdaging. Maar gelukkig kun jij samen met jouw collega de klant een mooie oplossing aanbieden.
14:30 Ook deze klant is weer blij! De klussen voor vandaag zitten er op, dus op naar de zaak om de dag af te sluiten.
15:30 Op de zaak aangekomen ga je je bus lossen en alvast laden voor morgen.
16:00 Na een bak koffie, is het tijd om naar huis te gaan. Je bent benieuwd wat de dag van morgen gaat brengen, want geen dag is hetzelfde.

Tijd voor een bakkie!

Zoek jij een bedrijf waar je veel vrijheid krijgt, waar de sfeer onderling uitstekend is mét een betrokken werkgever? Reageer dan snel op deze vacature! We nodigen jou graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor, zodat we je direct wat van onze mooie projecten kunnen laten zien. Uiteraard kan je dan ook direct vragen stellen aan jouw nieuwe collega’s.