Gezocht: een Werkvoorbereider die van A tot Z betrokken wil zijn bij unieke projecten

Ede
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitstekend salaris volgens de CAO Klein Metaal en op basis van jouw werkervaring en opleiding
  • Een goede pensioensregeling en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Veel vrije tijd in de vorm van 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Wij stimuleren een gezonde leefstijl en daarom hebben wij een mooie korting geregeld bij Sportcentrum Tesqua in Ede
  • Bij ons kan je verschillende opleidingen, trainingen en cursussen volgen die wij vergoeden
  • Elk jaar hebben wij een kerstbuffet bij Café Vink in Ede én vieren we de bouwvak met een borrel!

Ons verlanglijstje

  • Op jouw CV zien we een bouwkundige opleiding terug
  • Affiniteit met ons product en met autocad is een groot pluspunt
  • Jij herkent jezelf in de woorden vlot, ondernemend en nauwkeuring.

Schipper Ede is een platte en informele organisatie, maar bovenal een gezellig familiebedrijf.  Al sinds 1959 zijn wij de specialist op het gebied van schuifpuien en aluminium kozijnen. Voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten maken wij diverse producten. Denk aan een nieuw raamkozijn, een unieke (garage)deur of schuifwanden voor veranda’s. Met onze ruime kennis en ervaring, gaan we geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk zodat we altijd het beste eindresultaat kunnen verwezenlijken. 

 

Elk project is anders, daardoor is bij ons geen dag hetzelfde. Door het afwisselende werk, zijn de lijnen kort en is er goed onderling contact. Omdat we grote waarde hechten aan het welzijn van onze collega’s, denken we mee en luisteren we naar ieders wensen. De sfeer is goed op de werkvloer en er wordt wat afgelachen. 

Ik heb interesse

Zo ziet je dag er uit

7:30 Op kantoor is het al gezellig druk. Onder het genot van een kop koffie praat je kort bij met je collega’s over de activiteiten van het weekend. Tijd om aan de slag te gaan!
7:45 Je start de computer op en opent de e-mail. Vervolgens maak je in overleg met je collega’s een planning met daarin de werkzaamheden voor de dag.
8:00 In de ochtend kan jij je extra goed concentreren, dus je opent Orgadata en begint met het modelleren van een order. Het project betreft een schuifpui die geplaatst wordt aan een bestaande woning.
10:00 Koffiepauze! In de kantine drink je met alle collega’s een bak koffie. Na de koffie loop je naar de werkplaats. Je komt als geroepen, productie is namelijk op een probleem gestuit. Het inbouwbeslag van een draaikiepraam ontbreekt, dus jij gaat op onderzoek uit.
10:30 Na het controleren van de pakbonnen, blijkt dat deze niet zijn geleverd. Je neemt contact op met de leverancier. Ze gaan hem zo snel mogelijk naleveren! Uiteraard koppel jij dat terug aan de productiemedewerker.
11:00 Tijd om verder te gaan met de tekening van de unieke schuifpui voor een klant in Utrecht. Het blijft een mooie klus om een steel look schuifpui helemaal productieklaar uit te werken. Gelukkig ga jij nauwkeurig te werk!
12:30 De tekening is klaar, een goede timing want het is precies lunchtijd. Met de boterhammen onder de arm loop je naar de kantine. Het zonnetje schijnt dus met een aantal collega’s ga je ook nog even de benen strekken en een rondje lopen.
13:00 Tijdens de pauze heb je een reactie ontvangen van een aannemer over een toegestuurde order. Ze zijn heel blij met de uitwerking van hun bestelling en alles komt overeen met hun verwachtingen. De kleur, het glas en ook de handgrepen zijn precies zoals gewenst. Met deze goedkeuring kan jij aan de slag met het inkopen van de materialen voor de order!
15:00 De bestellingen voor deze order zijn eruit! Voor de zekerheid heb je nog even gebeld met de leverancier om de maatvoering af te stemmen. Nu is het tijd voor een kop koffie in het zonnetje.
15:15 De telefoon gaat! Het is een montagemedewerker die op locatie is bij een klant. Er blijkt wat fout te zijn gegaan met het bestellen van een aantal onderdelen. In overleg met je collega en de leverancier lossen jullie dit gelukkig snel op.
16:00 De dag zit er bijna op, maar dit halfuurtje kan jij nog goed gebruiken voor wat administratie. Je verwerkt nog wat bestellingen en controleert een aantal inkomende orders.
16:30 Op naar huis! Morgen ga je aan de slag met een groot project voor een nieuwbouwwijk. Fijn die afwisseling.

Ben jij de juiste persoon voor deze afwisselende baan bij deze betrokken werkgever? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. We ontvangen je graag op ons kantoor voor een bak koffie en een goed gesprek. Tijdens dit gesprek hopen we meer te weten te komen over jouw ervaring en ambities. Hopelijk sluiten die goed bij elkaar aan en kunnen we jou binnenkort verwelkomen als collega. Neem je contact met ons op?